Lucrarea Codul penal octombrie 2019 editia a 4-a tiparita pe hartie alba de calitate superioara ingrijita de prof univ dr Dan Lupascu cuprinde Codul penal actualizat – articolele fiind insotite acolo unde este cazul de dispozitii tranzitorii de aplicare sau conexe necesare unei depline intelegeri a reglementariiDe asemenea sub articole se regasesc trimiteri la vechea reglementareIndexul plasat la finalul Codului faciliteaza

Codul penal octormbrie 2019

Cod

Cod produs: 0000196244

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea Codul penal: octombrie 2019 (editia a 4-a), tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, cuprinde Codul penal actualizat – articolele fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

De asemenea, sub articole, se regasesc trimiteri la vechea reglementare.

Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul penal: octombrie 2019 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.


Autor

Dan Lupascu

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-0523-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 176
Numar pagini 176
Tip coperta Necartonat
Scroll