Jocul interactiv Comoara din seif de la YULU o sa fie pe placul tuturor copiilor Comoara din seif este cel mai nou joc si singurul de acest fel de pe piata jucariilor Copiii trebuie sa sparga seiful pentru a gasi comoara ascunsa in interior Ei vor gasi modalitati inovative si distractive pentru a castiga O sa fie incredibil de amuzant si hazliu sa te joci asa ca distractia o sa fie inevitabila Este de nevoie de 2 si pana la 4

Comoara din seif yulu YL016

Cod produs: 0000139633

Brand: YULU

Colectie: YULU

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jocul interactiv Comoara din seif de la YULU o sa fie pe placul tuturor copiilor! Comoara din seif este cel mai nou joc si singurul de acest fel de pe piata jucariilor. Copiii trebuie sa sparga seiful pentru a gasi comoara ascunsa in interior. Ei vor gasi modalitati inovative si distractive pentru a castiga! O sa fie incredibil de amuzant si hazliu sa te joci asa ca distractia o sa fie inevitabila! Este de nevoie de 2 si pana la 4 jucatori. Jocul este ideal pentru a le stimula creativitatea, indemanarea, atentia, coordonarea si imaginatia celor mici.

 

Produsul necesita 3 baterii de tip AA pentru a functiona. (nu sunt incluse)

 

ATENTIE! Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 5 ani sub supravegherea unui adult. Poate contine elemente mici, care pot fi inghitite.


Colectie YULU
Scroll