Lucrarea de fata constituie o cercetare cuprinzatoare si aprofundata a regulilor de drept care guverneaza domeniul concurentei in plan intern si european astfel cum au fost consacrate prin ultimele modificari aduse Legii concurentei nr 211996  Sunt prezentate notiunea felurile si domeniile de aplicare ale regulilor de concurenta Autorul abordeaza problemele concurentei la nivel macroeconomic national si European analizand principalii factori destabilizatori concentrarile

Concurenta in dreptul intern si european

de Av. Coman Giorgiu

Cod produs: 0000183905

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-39-0370-0

Numar de pagini: 430

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea de fata constituie o cercetare cuprinzatoare si aprofundata a regulilor de drept care guverneaza domeniul concurentei in plan intern si european, astfel cum au fost consacrate prin ultimele modificari aduse Legii concurentei nr. 21/1996.
 Sunt prezentate notiunea, felurile si domeniile de aplicare ale regulilor de concurenta. Autorul abordeaza problemele concurentei la nivel macroeconomic, national si European, analizand principalii factori destabilizatori, concentrarile economice si practicile anticoncurentiale.
 Aspectele abordate sunt examinate nu numai sub aspect teoretic, ci sunt relevate si implicatiile practice.
 O atentie deosebita este acordata controlului ajutoarelor de stat si activitatilor economice sub monopol de stat. Pentru o imagine de ansamblu asupra concurentei la nivel european, in lucrare sunt evocate si aspecte ale concurentei in dreptul comparat (Franta, Suedia, Elvetia).
 Aceasta monografie se adreseaza tuturor actorilor implicati in viata economica, intreprinderilor care concureaza intre ele pe piata romaneasca si consumatorilor, destinatari finali ai bunurilor si serviciilor oferite de acestia, dar si organelor statului, care aplica legislatia concurentei.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-0370-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 430
Tip coperta Necartonat
Autor

Av. Coman Giorgiu

Numar pagini 430
Scroll