Produs fabricat in Romania prin sudare din folie pvc flexibila Antibacteriana si Ecologica  transparenta cu grosimea de 013mm Plastifierea foliei este facuta cu substante non toxice fara phthalati si nu este periculoasa la atingerea directaDotata cu bretele pentru fixare pe coperta caietului Dimensiuni  inclusiv latimea sudurilor  - inaltime 215mm- lungime nepliata 310mm  lungime pliata 153mm- latimea unui cordon de sudura 15mmPotrivit pentru

Coperta caiet A5 antimicrobiana cu bretele

Cod produs: 0000205736

Brand: Pagicom

Colectie: Pagicom

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Produs fabricat in Romania prin sudare din folie pvc flexibila Antibacteriana si Ecologica , transparenta cu grosimea de 0,13mm. Plastifierea foliei este facuta cu substante non toxice (fara phthalati) si nu este periculoasa la atingerea directa.Dotata cu bretele pentru fixare pe coperta caietului. Dimensiuni ( inclusiv latimea sudurilor ) :

- inaltime 215mm

- lungime nepliata 310mm ( lungime pliata 153mm)

- latimea unui cordon de sudura 1,5mm

Potrivit pentru caiete format A5 cu 48 ; 60 ; 80 sau 100 file si carti cu format A5.

Folia Antibacteriana este o folie ecologica aditivata suplimentar cu un aditiv special ANTIBIOTIC care distruge imediat orice virus cu care intra in contact. Aceasta folie nu are niciun efect asupra plantelor, animalelor sau a oamenilor si asigura protejare imediata impotriva transmiterii virusilor prin contactul direct cu suprafetele posibil infectate.


Colectie Pagicom
Scroll