Produs fabricat in Romania prin sudare din folie pvc flexibila Ecologic&259; Antibacteriana transparenta cu grosimea de 013mmFolia Antibacteriana este o folie ecologica aditivata suplimentar cu un aditiv special ANTIBIOTIC care distruge imediat orice virus cu care intra in contact Aceasta folie nu are niciun efect asupra plantelor animalelor sau a oamenilor dar asigura o protejare imediata impotriva transmiterii virusilor prin contactul direct cu supafetele

Coperta carte speciala 260 mm, antimicrobiana

Cod produs: 0000205353

Brand: Pagicom

Colectie: Pagicom

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Produs fabricat in Romania prin sudare din folie pvc flexibila Ecologică Antibacteriana, transparenta cu grosimea de 0,13mm.

Folia Antibacteriana este o folie ecologica aditivata suplimentar cu un aditiv special ANTIBIOTIC care distruge imediat orice virus cu care intra in contact. Aceasta folie nu are niciun efect asupra plantelor, animalelor sau a oamenilor dar asigura o protejare imediata impotriva transmiterii virusilor prin contactul direct cu supafetele posibil  infectate.

Plastifierea foliei este facuta cu substante non toxice (fara phthalati) si nu este periculoasa la atingerea directa.Dotata cu bretele pentru fixare pe coperta caietului. Dimensiuni ( inclusiv latimea sudurilor ) :

- inaltime 267mm     

- lungime nepliata 425mm  ( lungime pliata 212mm)  

- latimea unui cordon de sudura 1,5mm

Potrivit pentru cartiile cu inaltimea de 260mm.

 


Colectie Pagicom
Scroll