Copiii manipulatorilor

de Christel Petitcollin

Cod produs: 0000211799

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9707-02-9

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ai crescut alături de un părinte toxic care ți-a anihilat copilăria și care te-a zdrobit prin violența sa, vizibilă sau invizibilă? Un părinte care, în loc de afecţiunea necesară pentru a creşte armonios, te-a terorizat, care a repetat, la nesfârşit, că nu ești bun de nimic, a cărui violenţă, psihologică şi, nu rareori, fizică, te-a făcut să trăieşti într-o frică permanentă?

Ideea că propriul părinte a căutat să te distrugă este cumplită. La vinovăția pe care o simți pentru că te-ai lăsat manipulat se adaugă întrebarea obsedantă cum de a fost posibil așa ceva – de unde teama că ți s-ar putea întâmpla din nou.
Care sunt riscurile când ai un părinte manipulator? Cu ce sechele poți rămâne? Cum poate acționa părintele sănătos pentru a-și proteja copilul de un părinte toxic, în așteptarea unei conștientizări colective asupra unui asemenea fenomen?

În această remarcabilă lucrare de dezvoltare personală, Christel Petitcollin te ghidează pe calea dificilă a reconstrucției, redându-ți speranța și ajutându-te să îți vindeci rănile profunde. Sfaturile, mărturiile și situațiile concrete pe care le prezintă te vor ajuta să scapi de relațiile toxice care ți-au dominat viața, având în acest fel șansa de a te elibera de tiparele comportamentale negative și de a descoperi o lume a încrederii în sine, a iubirii, înțelegerii și respectului reciproc.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-9707-02-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Christel Petitcollin

Numar pagini 272
Scroll