O nuvela ilustrata care completeaza trilogia Fapturile vazduhului inceputa cu Printul nemilos A fost odata ca niciodata un baiat cu limba ascutita Inainte sa devina un print nemilos si un rege malefic a fost un copil al zanelor cu inima de piatra Povestea de fata arunca o privire mai profunda asupra vietii dramatice a enigmaticului Inalt Rege al Regatului Elfhame si include detalii savuroase ale unor intamplari dinainte

Cum a ajuns regele din Elfhame sa urasca povestile

de Holly Black

Cod produs: 0000212685

Editura: Storia Books

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9072-22-6

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
O nuvela ilustrata care completeaza trilogia Fapturile vazduhului, inceputa cu Printul nemilos.
 
A fost odata ca niciodata, un baiat cu limba ascutita. Inainte sa devina un print nemilos si un rege malefic, a fost un copil al zanelor cu inima de piatra. Povestea de fata arunca o privire mai profunda asupra vietii dramatice a enigmaticului Inalt Rege al Regatului Elfhame si include detalii savuroase ale unor intamplari dinainte de Printul nemilos, o aventura care are loc dupa Regina fara regat si momente cunoscute din trilogia Fapturile vazduhului, relatate din perspectiva lui Cardan.
 
O intoarcere irezistibila in lumea captivanta a Regatului Elfhame, la povestea de iubire, pericolul, umorul si drama care au fermecat cititorii de pretutindeni. Fiecare capitol este insotit de ilustratii in culori, bogate si luminoase, transformand nuvela intr-un volum de colectie deosebit.
 
Holly Black este autoarea a peste 30 de carti fantasy pentru copii si adolescenti. A ajuns printre finalistii Premiului Eisner si a primit Premiile Andre Norton, Mythopoeic si Newbery Honor. Romanele ei au fost traduse in 32 de limbi. Locuieste in Massachusetts impreuna cu sotul ei Theo, si cu fiul lor, intr-o casa cu o usa secreta.
 
Rovina Cai este castigatoarea mai multor premii pentru ilustratii si locuieste in Melbourne, Australia. Lucreaza intr-un studio intim situat intr-o cladire veche, care a fost candva manastire si e posibil sa fie bantuita.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-9072-22-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Tip coperta Necartonat
Autor

Holly Black

Numar pagini 192
Scroll