De&537;i sunt comune cârti&539;ele sunt misterioase habitatele lor sunt de nep&259;truns sunt bizare din punct de vedere anatomic &537;i locuiesc în singur&259;tate total&259; Marc Hamer le-a cunoscut poate cel mai bine datorit&259; anilor în care a lucrat în zona rural&259; galez&259; cât &537;i a experien&539;ei sale de hoinar din adolescen&539;&259; când a dormit pe lâng&259; garduri viiDe-a lungul timpului Marc

Cum sa prinzi o cartita

de Marc Hamer

Cod produs: 0000186814

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-356-9

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Deși sunt comune, cârtițele sunt misterioase: habitatele lor sunt de nepătruns, sunt bizare din punct de vedere anatomic și locuiesc în singurătate totală. Marc Hamer le-a cunoscut poate cel mai bine, datorită anilor în care a lucrat în zona rurală galeză, cât și a experienței sale de hoinar din adolescență, când a dormit pe lângă garduri vii.

De-a lungul timpului, Marc Hamer a învățat nenumărate lucruri despre aceste creaturi mici și catifelate, care trăiesc în întunericul de sub noi, și despre miturile create în jurul acestora. Munca sa l-a ajutat să ajungă la un nivel înțelept și plin de însemnătate al acceptării schimbărilor inevitabile cu care ne confruntăm. În această carte frumoasă și meditativă, autorul ne relatează povestea sa și ne arată ce ne pot spune cârtițele și viața în natură despre propria umanitate și despre căutarea mulțumirii.

Cum să prinzi o cârtiță este o bijuterie de poveste despre natură, excelent ilustrată de Joe McLaren, care celebrează traiul pașnic în lumea din jurul nostru și minunile pe care le putem descoperi în ea.

Eu sunt grădinar. Mi-am petrecut mulţi ani din viaţă prin grădini şi ferme prinzând cârtiţe, dar am hotărât să renunţ. Vânătoarea de cârtiţe este o ocupaţie tradiţională, care mi-a oferit o viaţă bună, dar am îmbătrânit şi am obosit să vânez; în plus, m-a învăţat de-acum tot ce aveam de învăţat.

Rar se întâmplă să vezi un asemenea respect și o asemenea înțelegere a naturii.

Rosamund Young, autoarea cărții The Secret Life of Cows

O poveste încântătoare despre zona rurală britanică, despre ciclurile naturii, despre solitudine și mulțumire, scrisă prin prisma extraordinarei experiențe a unui scriitor ca vânător de cârtițe.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-356-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Tip coperta Necartonat
Autor

Marc Hamer

Numar pagini 192
Scroll