Nu gasesti spatiu de depozitare pentru accesoriile preferate Aceasta cutie de bijuterii din colectia florala dispune de un spatiu mare pentru bijuteriile complexe un organizator cu trei compartimente mici si oglinda Realizata din carton presat de inalta calitate este ideala pentru a depozita accesoriile tale preferate iar detaliile ce o imbogatesc o fac perfecta pentru a fi oferita cadouFlorile tropicale sunt adeseori numite exotice datorita asocierii lor cu destinatii insorite

Cutie bijuterii H5744 D285

Cod produs: 0000175701

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Nu gasesti spatiu de depozitare pentru accesoriile preferate? Aceasta cutie de bijuterii din colectia florala dispune de un spatiu mare pentru bijuteriile complexe, un organizator cu trei compartimente mici si oglinda. Realizata din carton presat de inalta calitate este ideala pentru a depozita accesoriile tale preferate, iar detaliile ce o imbogatesc o fac perfecta pentru a fi oferita cadou.

Florile tropicale sunt adeseori numite exotice datorita asocierii lor cu destinatii insorite, calde tot timpul anului, cu vegetatie luxurianta. Semnificatiile  acestora pot varia de la lux si frumusete deosebita pana la curaj si diversitate sau chiar ospitalitate si voie buna. Indiferent de simbolismul unic pe care il are fiecare floare exotica exista o calitate impartasita de toate: un spirit original, puternic, care reflecta un simt de aventura si o sclipire orbitoare. Culoare verde este cea mai relaxanta pentru ochiul uman de privit; verdele este culoarea vietii, a naturii si energiei, dar si a banilor si a prosperitatii. Atfel, aceasta colectie este un cadou deosebit pentru acea persoana deosebita si plina de energie careia ii doresti o viata plina de prosperitate.

Materiale: Carton presat

Lungime: 20

Latime: 12

Inaltime: 10.5

Accesorii incluse: Oglinda


Scroll