Nu gasesti spatiu de depozitare pentru accesoriile preferate Aceasta cutie de bijuterii din colectia bufnite dispune de un spatiu mare pentru bijuteriile complexe un organizator cu trei compartimente mici si oglinda Realizata din carton presat de inalta calitate este ideala pentru a depozita accesoriile tale preferate iar detaliile ce o imbogatesc o fac perfecta pentru a fi oferita cadouBufnita a fost considerata inca din antichitate un simbol al intelepciunii intelectuale si

Cutie bijuterii H5744 D291

Cod produs: 0000175702

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Nu gasesti spatiu de depozitare pentru accesoriile preferate? Aceasta cutie de bijuterii din colectia bufnite dispune de un spatiu mare pentru bijuteriile complexe, un organizator cu trei compartimente mici si oglinda. Realizata din carton presat de inalta calitate este ideala pentru a depozita accesoriile tale preferate, iar detaliile ce o imbogatesc o fac perfecta pentru a fi oferita cadou.

Bufnita a fost considerata inca din antichitate un simbol al intelepciunii intelectuale si spirituale. Asociata si cu magia si misterul, aceasta devine un puternic simbol al feminitatii prin relatia pe care o are cu luna. Culoarea mov rezulta din calmul stabil al albastrului si energia salbatica a rosului, reprezentand astfel roialitatea si abundenta, dar si mandria, pacea si creativitatea. Oferite celor mai complexe simboluri feminine din viata dumneavoastra, persoanelor aflate in permanenta in cautarea cunoasterii si iubitorilor de lectura, produsele din aceasta colectie sunt cadoul perfect.

Materiale: Carton presat

Lungime: 20

Latime: 12

Inaltime: 10.5

Accesorii incluse: Oglinda


Scroll