Darul de Craciun File de iubire din Comedia contemporana- Te rog Michael - am auzit vocea domoala a Ritei - sa nu povestesti nimic fiicei tale; m-as simti stinghera in fata ei Si nici nu-i da de inteles vreodata ca intre noi ar fi existat vreo relatie Sunt intamplari mult prea intime poleite cu aur uneori cu pulbere de diaman care odata divulgate ajunse la auzul altora coclesc si devin toxiceNe priveam cu atata seninatate c-as fi ramas asa nemiscat o

Darul de Craciun

de Constantin Munteanu

Cod produs: 0000199495

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-001-144-6

Numar de pagini: 486

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Darul de Craciun. File de iubire din Comedia contemporana

- Te rog, Michael, - am auzit vocea domoala a Ritei - sa nu povestesti nimic fiicei tale; m-as simti stinghera in fata ei. Si nici nu-i da de inteles vreodata ca intre noi ar fi existat vreo relatie. Sunt intamplari mult prea intime, poleite cu aur, uneori cu pulbere de diaman, care, odata divulgate, ajunse la auzul altora, coclesc si devin toxice.
Ne priveam cu atata seninatate, c-as fi ramas asa, nemiscat, o vesnicie - doar sa ma oglindesc in ochii aceia adanci si negri, ca fantana de la poarta casei mele din Sanzieni, pe langa care se strecurase prima data in curtea mea Olguta, apoi... restul a fost viata. (fragment din romanul Darul de Craciun)


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-001-144-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 486
Tip coperta Necartonat
Autor

Constantin Munteanu

Numar pagini 486
Scroll