Londra 1831 Viitorul naturalist Charles Darwin se pregateste pentru expeditia vietii lui Vasul Beagle are sa-l poarte peste Atlantic de-a lungul coastelor Americii de Sud spre Arhipelagul Galapagos Noua Zeelanda Australia si prin sudul Africii dandu-i prilejul sa studieze fascinantele specii de animale care populeaza pamantul si sa descopere fosilele gigantice ale unor ciudate mamifere disparute Dar aceasta calatorie insufletita de promisiunea unor descoperiri stiintifice

Darwin. Expeditia pe Beagle

de Fabien Grolleau, Jérémie Royer

Cod produs: 0000197657

Editura: Humanitas S.A.

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-50-6596-6

Numar de pagini: 176

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Londra, 1831. Viitorul naturalist Charles Darwin se pregateste pentru expeditia vietii lui. Vasul Beagle are sa-l poarte peste Atlantic, de-a lungul coastelor Americii de Sud, spre Arhipelagul Galapagos, Noua Zeelanda, Australia si prin sudul Africii, dandu-i prilejul sa studieze fascinantele specii de animale care populeaza pamantul si sa descopere fosilele gigantice ale unor ciudate mamifere disparute. Dar aceasta calatorie, insufletita de promisiunea unor descoperiri stiintifice revolutionare, nu-i lipsita de incercari, de obstacole si de peripetii demne de romanele lui Jules Verne.
La capatul a cinci ani plini de evenimente, vreme in care strange informatii esentiale pentru dezlegarea tainelor naturii, Charles Darwin se intoarce, in sfarsit, acasa, unde va lucra pentru tot restul vietii la faimoasa teorie despre evolutia speciilor care va schimba pentru totdeauna mersul stiintei.

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-50-6596-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 176
Tip coperta Cartonat
Autor

Fabien Grolleau, Jérémie Royer

Numar pagini 176
Scroll