remiat&259; scriitoare &537;i consultant &537;tiin&539;ific Helen Thompson dezleag&259; cele mai mari mistere ale creierului uman examinând nou&259; cazuri extraordinareDe la produc&259;torul tv care nu uit&259; nimic la profesoara ale c&259;rei amintiri nu i se par a fi ale ei de la femeie care se pierde chiar în propria cas&259; la condamnatul a c&259;rii personalitate s-a schimbat peste noapte de la b&259;rbatul care se transform&259; în

De neconceput. O calatorie extraordinara prin lumea celor mai stranii creiere

de Helen Thompson

Cod produs: 0000186417

Editura: VELLANT

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-980-058-4

Numar de pagini: 264

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

remiată scriitoare și consultant științific, Helen Thompson dezleagă cele mai mari mistere ale creierului uman examinând nouă cazuri extraordinare.De la producătorul tv care nu uită nimic la profesoara ale cărei amintiri nu i se par a fi ale ei, de la femeie care se pierde chiar în propria casă la condamnatul a cării personalitate s-a schimbat peste noapte, de la bărbatul care se transformă în tigru și femeia care trăiește într-o halucinație permanentă la tânărul ziarist care vede culori care nu există în viața reală. Ce învățăm de la aceste fascinante creiere?Creierele noastre sunt extraordinare – și mult mai bizare – decât credem.

„Am călătorit prin lume pentru a întâlni oameni cu cele mai bizare creiere. Toți fuseseră testați, scanați și analizați de nenumărați doctori și cercetători, dar foarte rar sau niciodată nu au divulgat public informații despre viețile lor. Sacks, bineînțeles, făcuse ceva similar în câteva rânduri, cel mai notabil în cartea sa din 1985, The Man Who Mistook His Wife for a Hat.”

Helen Thomson

Cine trebuie să citească această carte?

  • Oricine este interesat de tărâmul fascinant și surprinzător al minții umane
  • Studenții și practicienii de psihologie și psihoterapie

Recenzii:

„Thomson deține un dar extraordinar de a face ca lucrurile complexe și ciudate să fie inteligibile. Autoarea îl citează pe Oliver Sacks ca sursă de inspirație și într-adevăr această carte va fi pe placul fanilor acestuia.”

Library Journal

„O carte remarcabilă și un minunat itinerariu printre misterele creierului uman. Cu un stil narativ seducător, Thomson dansează impecabil printre conversațiile cu nouă oameni extraordinari și explicațiile despre modul în care creierele lor funcționează. De neconceput vă va extinde limitele cunoașterii și vă va încălzi inima.”

Ed Yong, autorul cărții I Contain Multitudes

„Helen Thomson ne ghidează prin lumea fascinantă a celor mai stranii creiere din lume arătându-ne în același timp ce ne învață aceste istorii despre noi înșine. Scrisă cu rigoare științifică, dar într-un stil accesibil oricui, De neconceput este o carte irezistibilă.”

Robert Sapolsky, autorul cărții Behave: The Biology of Humans at Our Best and Worst

Despre autor

Helen Thomson este scriitoare și consultant științific la New Scientific. A fost nominalizată pe lista scurtă a Best Science Journalist în cadrul British Journalism Awards și a câștigat numeroase alte premii, printre care un media fellowship atât la Harvard, cât și la MIT, precum și Best Newcomer în 2010, premiul ABSW Science Writers Awards în Marea Britanie și Irlanda. Scrie, de asemenea, pentru The GuardianThe Washington PostThe Daily Mail și Nature.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-980-058-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 264
Tip coperta Necartonat
Autor

Helen Thompson

Numar pagini 264
Scroll