Degeneratii intregi decoratiunile pentru Craciun realizate din cristal sau celeplacate cu argint au fost alegerile ideale pentru a marca cea mai frumoasasarbatoare a anuluiLiniiculori si sunete splendide sunt ingemanate in fiecare piesa realizatade catre artizanii britanici  italienisau germani cu infinita grija pentru detaliu si autenticitatePiese elegante si inspirate din povestileCraciunului pe cat de delicate si pretioase sunt peatat de puternica este

Decoratiune Ren CRGDBB007

Cod produs: 0000178203

Brand: Bayley&Brooke

Colectie: Bayley&Brooke

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Degeneratii intregi decoratiunile pentru Craciun realizate din cristal sau celeplacate cu argint au fost alegerile ideale pentru a marca cea mai frumoasasarbatoare a anului.

Linii,culori si sunete splendide sunt ingemanate in fiecare piesa realizatade catre artizanii britanici,  italienisau germani cu infinita grija pentru detaliu si autenticitate.

Piese elegante si inspirate din povestileCraciunului, pe cat de delicate si pretioase sunt peatat de puternica este impresia pe care o lasa celor care au bucuria sa lepriveasca.

Magiacreata de fulgii de zapada, sclipirile argintii ale bradului si mirajul creatde cadourile aflate sub cetinile incarcate au fost dintotdeauna fascinante. Indiferentde varste si de vremuri , in aceasta perioada ravnim toti la cadouri.

Astfel de daruri vin sa spuna povestea lor speciala,sa reinvie cele mai frumoase clipe ale copilariei si nostalgic, sa  ne reaminteasca despre momentele importanteale vietii, cele petrecute alaturi de cei dragi.


Colectie Bayley&Brooke
Scroll