Denuntare de spion Proza scurta Gyorgy Spiro nascut la 4 aprilie 1946 la Budapesta este dramaturg romancier si eseist reprezentand una dintre cele mai marcante figuri literare ale Ungariei postbelice Este membru al Academiei de Literatura si Arte din SzechenyiPrezenta carte odata deschisa nu mai este lasata din mana de catre cititor Suspans rasturnari de situatii multe emotii Gratie traducatorului Adalbert Gyuris scriitor membru al Uniunii

Denuntare de spion

de Gyorgy Spiro

Cod produs: 0000199489

Data aparitie: 2019

ISBN: 978-606-001-235-1

Numar de pagini: 200

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Denuntare de spion. Proza scurta 

Gyorgy Spiro (nascut la 4 aprilie 1946, la Budapesta) este dramaturg, romancier si eseist, reprezentand una dintre cele mai marcante figuri literare ale Ungariei postbelice. Este membru al Academiei de Literatura si Arte din Szechenyi.

Prezenta carte, odata deschisa, nu mai este lasata din mana de catre cititor. Suspans, rasturnari de situatii, multe emotii! Gratie traducatorului Adalbert Gyuris, scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, prieten al autorului, dar si al editorului, acest volum de proza scurta este adus in atentia cititorilor de limba romana. 


Data aparitie 2019
ISBN 978-606-001-235-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 200
Tip coperta Necartonat
Autor

Gyorgy Spiro

Numar pagini 200
Scroll