Deserturi - Descoperirea naturiiCopii vor gasi in aceasta enciclopedie bogat ilustrata informatii interesante despre ce sunt deserturile cum au aparut ce animale si plante s-au adaptat la acest ecosistem si multe altelePeste o cincime din suprafata Pamantului este constituita din zone desertice In functie de clima pe Terra exista deserturi reci arctice si antarctice deserturi temperate subtropicale si tropicale Aceste zone sunt deosebit de neprielnice vietii

Deserturi

de Christina Longman

Cod produs: 0000204756

Editura: Vox 2000 Com

Data aparitie: 2020

ISBN: 978-973-781-181-3

Numar de pagini: 32

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Deserturi - Descoperirea naturii

Copii vor gasi in aceasta enciclopedie, bogat ilustrata, informatii interesante despre ce sunt deserturile, cum au aparut, ce animale si plante s-au adaptat la acest ecosistem si multe altele.

Peste o cincime din suprafata Pamantului este constituita din zone desertice. In functie de clima, pe Terra exista deserturi reci (arctice si antarctice), deserturi temperate, subtropicale si tropicale. Aceste zone sunt deosebit de neprielnice vietii. Si totusi, intalnim in deserturile de pe Pamant atat plante cat si animale, care sau adaptat pentru a supravietui intr-un mediu de viata extrem de ostil. Majoritatea zonelor desertice din lume sunt pozitionate in apropierea ecuatorului. In deserturile tropicale si subtropicale, temperaturile diurne sunt ridicate, ajungand, pana la 54 de grade Celsius. Si ceea ce este mai rau, noptile sunt extrem de figuroase, atingandu-se temperaturi sub zero grade.


Data aparitie 2020
ISBN 978-973-781-181-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 32
Tip coperta Necartonat
Autor

Christina Longman

Numar pagini 32
Scroll