In 4 ani s-a ingrasat 60 de kilograme si in 2 ani a reusit sa slabeasca la loc fara eforturi fara sa renunte la alimentele preferate si fara sa apeleze la medicamente sau interventii chirurgicale Toate secretele acestei reusite sunt povestite intr-o carte-eveniment menita sa revolutioneze multe preconceptii despre nutritie „Dieta-Minune” nu e o dieta nu contine liste cu alimente interzise nici meniuri prestabilite sau tabele cu calorii ori diagrame cu niste combinatii

Dieta minune. Drumul de la 120 la 60 de kilograme

de Anca Bejan

Cod produs: 0000177862

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8826-27-1

Numar de pagini: 224

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

In 4 ani s-a ingrasat 60 de kilograme si in 2 ani a reusit sa slabeasca la loc, fara eforturi, fara sa renunte la alimentele preferate si fara sa apeleze la medicamente sau interventii chirurgicale. Toate secretele acestei reusite sunt povestite intr-o carte-eveniment, menita sa revolutioneze multe preconceptii despre nutritie. „Dieta-Minune” nu e o dieta, nu contine liste cu alimente interzise, nici meniuri prestabilite sau tabele cu calorii ori diagrame cu niste combinatii interzise de alimente!

„Dieta-Minune” este „un abecedar” care cuprinde informatii esentiale despre alimentatia si organismul uman, este o filosofie construita in jurul unor principii alimentare esentiale.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-8826-27-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 224
Autor

Anca Bejan

Numar pagini 224
Scroll