Actiunea are loc in sudul Statelor Unite cu doi ani inainte de Razboiul Civil Django Jamie Foxx este un sclav al carui trecut plin de violenta il aduce in serviciul lui King Schultz Christoph Waltz - Carnage  Doamne ce macel un vanator de recompense aflat pe urmele a doi ucigasi fratii Brittle Django este singurul care poate sa-l ajute sa ajunga la ei In schimb Schultz ii

Django Dezlantuit Dvd

Cod produs: 0000186061

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Actiunea are loc in sudul Statelor Unite, cu doi ani inainte de Razboiul Civil. Django (Jamie Foxx) este un sclav al carui trecut plin de violenta il aduce in serviciul lui King Schultz (Christoph Waltz - Carnage / Doamne... ce macel!), un vanator de recompense aflat pe urmele a doi ucigasi, fratii Brittle. Django este singurul care poate sa-l ajute sa ajunga la ei. In schimb, Schultz ii promite sa-l elibereze. Cand misiunea lor se incheie cu succes si Django este eliberat, el decide sa ramana alaturi de Schultz si continua sa-i vaneze impreuna pe cei mai cautati criminali. Insa scopul final al lui Django este gasirea si eliberarea Boomhildei (Kerry Washington), sotia de care fusese despartit cu mult timp in urma.

2 Premii Oscar pentru Cel mai bun scenariu original (Quentin Tarantino) si Cel mai bun actor intr-un rol secundar (Christoph Waltz)

 
Titlu original Django Unchained
Anul productiei 2012
Tara SUA
Durata 158 min.
Audio Poloneza 5.1, Engleza 5.1, Turca 5.1, Maghiara 5.1
Subtitrari Turca, Slovena, Sarba, Romana, Portugheza, Poloneza, Islandeza, Maghiara, Engleza, Croata
Bonus AV Trailer, Featurettes-" Remembering J. Michael Riva: The Production Design of "
Regizor Quentin Tarantino
Distributie Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio

Scroll