Uneori ai nevoie de „Doar un alt miracol” pentru a în&539;elege c&259; via&539;a este format&259; din frânturi ce cap&259;t&259; cu totul alt sens când sunt îmbinate ca piesele unui puzzle O dorin&539;&259; plantat&259; în inimi &537;i o ambi&539;ie de nest&259;vilit sunt suficiente pentru a-i spune Universului c&259; e&537;ti preg&259;tit s&259;-&539;i construie&537;ti singur destinulDelilah

Doar un alt miracol

de Dama De Trefla

Cod produs: 0000219031

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-9700-03-7

Numar de pagini: 248

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Uneori ai nevoie de „Doar un alt miracol” pentru a înțelege că viața este formată din frânturi ce capătă cu totul alt sens când sunt îmbinate ca piesele unui puzzle. O dorință plantată în inimi și o ambiție de nestăvilit sunt suficiente pentru a-i spune Universului că ești pregătit să-ți construiești singur destinul.

Delilah își dorește fericire pentru mama sa. Max își dorește o familie. Dar cum ajung doi copii străini unul de celălalt să își îndeplinească dorințele după o seară petrecută împreună la secția de poliție?

„Ce meșter scrântit al universului face timpul să treacă atât de ușor și copiii să crească atât de repede?”

Delilah inițiază un protest, pentru că nu își poate petrece Ajunul Crăciunului alături de mama sa, care este chemată la muncă. Max este obișnuit să își petreacă momentele prețioase ale vieții departe de tatăl său, dar resemnarea nu este în firea sa. Câteva dorințe, o provocare, o pânză pentru pictură, un slogan, o cauză, internet banking, două scrisori, un buletin de știri, niște sfaturi de viață, o coadă de mătură, cabluri roase, un serial celebru, un nivel greu la Candy Crush, o baterie moartă, câteva telefoane, încuietori smart și multe, foarte multe alte lucruri mai târziu și doar un miracol mai poate salva Crăciunul.

Ar fi putut fi o seară liniștită dacă o adunătură ciudată de oameni, adusă laolaltă de întâmplări care ar putea fi considerate coincidențe de unii și miracole de alții, nu s-ar certa de o parte și de alta a gratiilor din arest. Dar, pentru a înțelege haosul acesta, e nevoie să mergem printre filele cărții „Doar un alt miracol”, acolo unde încep de fapt poveștile.

 Fragment

Avusese o săptămână plină de ședințe și întâlniri cu oameni scorțoși. Cândva, fusese și el un astfel de om. După ce a întâlnit-o pe Amanda, s-a întrebat de multe ori cum de nu îi ieșiră colțurile acelea ascuțite ale firii prin piele. Nu găsise răspuns.

Amanda îl șlefuise, făcuse colțurile să dispară, pentru că așa funcționează dragostea.

Iubirea e un râu nesfârșit care curge liniștit prin noi și în jurul nostru. Ne șlefuiește pe nesimțite, rotunjește marginile ascuțite ale personalității și ale firii. Ia cu ea, la vale, toată murdăria sinelui și ne face, fără să ne dăm seama, oameni mai buni. Nu poți fi altfel decât bun atunci când iubești. Poate nu ne-am născut cu toții diamante, căci diamantele sunt pietre rare, trebuie să o recunoaștem, dar cu toții putem străluci. Și asta face iubirea, ne șlefuiește până devenim strălucitori, într-atât de strălucitori încât să putem lumina viețile celor pe care îi iubim.

Îi plăceau drumurile cu maşina prin oraş în acea perioadă a anului, de sărbători. Îi aminteau de ziua în care Amanda i-a plătit o cafea, la un magazin din colţul străzii. De atunci, Harry nu mai ura traficul, nu cum îl ura înainte. Îşi amintea mereu că ar putea exista pe undeva, la marginea străzilor împânzite, doi oameni care se cunosc datorită aglomeraţiei.

După ce Amanda a murit, s-a hotărât să se mute definitiv în oraşul în care ea crescuse, împreună cu Max şi Nora. Însă în anul care se scursese de la acea decizie nu reuşise să petreacă mai mult de câteva zile legate în oraş. Îi era la fel de străin ca în prima clipă. Nu reuşise nici să petreacă prea mult timp împreună cu fiul său. Şi, chiar dacă îi venea greu să recunoască, tot un fel de străin îi era şi el.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-9700-03-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 248
Tip coperta Necartonat
Autor

Dama De Trefla

Numar pagini 248
Scroll