Christina o fata de 12 ani e trimisa sa locuiasca in casa unchiului ei pe mosia acestuia din provincie Flambards Dar ceea ce fusese odinioara un loc care impresiona prin bogatia si eleganta sa forfotind de majordomi servitori lachei si grajdari ajunsese intr-o stare de plans Unchiul ei este aspru si dominator iar varul ei Mark este intruchiparea egoismului Numai pasiunea ei proaspat descoperita pentru calarie si prietenia cu varul ei Will ii ofera o evadare din

Domeniul Flambards

de K.M. Peyton

Cod produs: 0000198854

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-910-132-2

Numar de pagini: 240

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Christina, o fata de 12 ani, e trimisa sa locuiasca in casa unchiului ei, pe mosia acestuia din provincie, Flambards. Dar ceea ce fusese odinioara un loc care impresiona prin bogatia si eleganta sa, forfotind de majordomi, servitori, lachei si grajdari, ajunsese intr-o stare de plans. Unchiul ei este aspru si dominator, iar varul ei, Mark, este intruchiparea egoismului. Numai pasiunea ei proaspat descoperita pentru calarie si prietenia cu varul ei Will ii ofera o evadare din atmosfera tensionata a caminului dezbinat.

Dar pe masura ce lumea se schimba in jurul lor, Christina trebuie sa faca niste alegeri care vor afecta nu numai viitorul ei, ci si supravietuirea domeniului Flambards si a tot ceea ce simbolizeaza el.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-910-132-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 240
Tip coperta Necartonat
Autor

K.M. Peyton

Numar pagini 240
Scroll