„Într-un p&259;ienjeni&537; labirintic de credin&539;e supranaturale iubirea dintre DJ – Dracula Junior – &537;i Ileana r&259;mâne singura certitudine îns&259; ea va trebui s&259; fac&259; fa&539;&259; unei mul&539;imi de provoc&259;ri venite din dimensiuni

Dracula Junior si nestematele blestemate

Cod

Cod produs: 0000186633

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Într-un păienjeniș labirintic de credințe supranaturale, iubirea dintre DJ – Dracula Junior? – și Ileana rămâne singura certitudine, însă ea va trebui să facă față unei mulțimi de provocări venite din dimensiuni paralele.”                                         

4TEEN

Băiatul respiră adânc şi ia o piatră roşie şi lucioasă în mână. O închide în pumn, ducând-o la piept, cu ochii închişi. Buzele vinete de frig sunt strânse într-un rictus dureros. Brusc, piatra începe să lumineze strident, iar tânărul o azvârle pe nisip, ca şi cum l-ar fi fript.  Apoi, priveşte, cu o fascinaţie amestecată cu dezgust, cum piatra roşie devine incandescentă, ca o bucată de fier lucrat la forjă, apoi se alungeşte, se chirceşte, creşte, se umflă, mârâie, se zbate şi, într-un final, se lăţeşte epuizată la pământ. Creatura care tocmai s-a născut din mâinile tânărului arată ca o broască râioasă imensă, ca un cadavru de om putrezit, cu piele albăstrie, îngheţată şi ochii asemănători pietrei din care a apărut...

Cum ajunge un adolescent contemporan din Los Angeles să fie implicat într-o succesiune de aventuri inițiatice în Transilvania strămoșilor săi, în ciuda faptului că el își dorea să-și continue viața unui copil răsfățat al unei vedete de la Hollywood, care nu renunța niciodată la purtarea ochelarilor săi de soare? Cum își va descoperi DJ puterile sale fabuloase și ce rol joacă prima iubire în această nouă saga Twilight localizată pe tărâmuri „barbare”?

„Succesiune epopeică de întâmplări miraculoase care consolidează mitul unui Dracula Junior amuzant și inventiv!”

NEW BOOKS

Feerie fantasy cu spectaculoase întorsături de situație, care proiectează – cu o ironie fin conturată – destinele excepționale ale unor personaje de basm redescoperite în decor contemporan.”

THE CHRONICLE


Autor

Nana Pitz

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 278-606-992-295-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 248
Numar pagini 248
Scroll