O carte de dragoste are puterea sa te scoata din rutina si sa te duca intr-o lume in care vei descoperi cele mai frumoase personaje Drako se afla printre cele mai citite carti de dragoste si spune povestea sufletului care a renascut din foc A fost votata Cartea anului pe Wattpad avand peste 1 milion de cititori Drako este povestea unui destin greu incercat care va invata ca de la ura la dragoste e doar un singur pas Un pas fragil dar

Drako volumul I

Cod produs: 0000219018

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-900-867-6

Numar de pagini: 349

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
O carte de dragoste are puterea sa te scoata din rutina si sa te duca intr-o lume in care vei descoperi cele mai frumoase personaje. Drako se afla printre cele mai citite carti de dragoste si spune povestea sufletului care a renascut din foc. A fost votata "Cartea anului" pe Wattpad, avand peste 1 milion de cititori!
 
Drako este povestea unui destin greu incercat care va invata ca de la ura la dragoste e doar un singur pas. Un pas fragil, dar capabil sa-l salveze si sa-i schimbe viata pentru totdeauna.
 
Lista ta cu top carti de citit nu poate fi completa fara Drako. Autoarea Kiera Aslog se afla printre acei scriitori romani ce au puterea sa creioneze povesti de neuitat.
O singura scanteie a fost de ajuns ca viata lui sa devina scrum. Casa familiei Scovil e cuprinsa de flacari, iar fiul lor, Drako, scapa nevatamat, desi nimeni nu stie cum. Insa nu poti ramane cu sufletul intact dupa o asemenea intamplare, iar Joanna incearca din rasputeri sa ii urmeze pasii, din umbra, si sa readuca la viata orice farama care s-a rupt din sufletul lui.
 
Destinele lor se unesc intr-un punct comun: un trecut tragic care le impleteste vietile printre secrete, lacrimi, minciuni si pasiuni ce renasc din cenusa si aprind fitilul unei relatii nabadaioase.
 
Citate despre viata, mesaje de dragoste si o poveste surprinzatoare. Asta vei gasi intre paginile cartii Drako.
 
Kiera Aslog este una dintre cele mai tineri scriitori romani contemporani si, in acelasi timp, un veteran pe platforma Wattpad unde a adunat de-a lungul timpului peste 1 milion de cititori ai cartilor dragoste. Cu un condei aparte, autoarea reuseste sa exprime cele mai complexe emotii prin cele mai frumoase cuvinte, avand o afinitate pentru povestile de dragoste cu intorsaturi de situatie exceptionale.

 

Fragment din cartea "Drako Vol.1" de Kiera Aslog:
 
"Drako ma priveste cu asprime pe sub gluga hanoracului care-i acopera aproape toata partea de sus, iar felul in care isi plimba oarecum plictisit ochii peste corpul meu ma face sa-mi doresc sa ma inchid in baie si sa ma arunc in toaleta. Poate am norocul sa ajung intr-o conducta izolata, cat mai departe posibil de locul acesta.
Impietrita si complet data peste cap de aparitia mai mult decat neasteptata a lui Scovil, ma dau un pas inapoi, pentru ca spatele meu sa intalneasca suprafata dura a peretelui. Oh, la naiba! Tipul asta ma va face sa injur cat pentru toata viata mea; si l-am reintalnit abia de doua minute!
Observandu-mi parca retinerea din miscari, Drako isi ingusteaza privirea spre mine, taindu-mi parca prin carne cu sageti de foc. Nici nu stiu de ce reactionez in asemenea hal; individul probabil ca nici nu ma cunoaste. Nu-i ca si cum am interactionat prea mult la viata noastra.
Fara nici macar un avertisment, face un pas mare spre mine si se apleaca la nivelul meu, mijandu-si ochii spre mine. Imi musc pe nesimtite limba.
- Auzi, nu esti tu tipa care a intrat pe proprietatea mea, acum ceva timp?
Imi vine sa pufnesc pe nari, dar ma abtin. Cred ca bunicul are impresia ca am cazut cu capul de chiuveta, de nu m-am intors deja la masa. Si nu-l condamn: as prefera sa ma aflu in situatia aia.
- Cred ca ma confunzi, murmur pe o voce scazura, miscandu-mi capul astfel incat sa-i ignor privirea staruitoare. Inca putin si ma sufoc, la propriu, din cauza apropierii dintre noi.
- Ciudat, pentru ca am o memorie destul de buna.
- Ei, nu zau...
Ingaimarea mea nu trece neobservata de el, caci ii pot simti pe piele privirea plina de ironie. Ma retrag cu greu de langa acesta, si scot in final aer pe nari. Stiam eu ca nu trebuia sa acceptam invitatia la cina; instinctele nu ma insala niciodata!
Ma intorc spre el, fortand un zambet fals.
- As vrea sa mai depanam amintiri, dar ma grabesc!
Ma intorc repede pe calcaie, disparand pe usa baii, pe care o inchid cu atentie in urma mea. Inima imi bubuie in piept, si inca nu-mi vine sa cred ca am stat la taclale cu cel care-mi nenorocise zilele de gimnaziu. Caile Domnului chiar sunt incurcate, insa cele pe care ma aflu eu sunt imbarligate in ultimul hal. Cu putin noroc, poate ca Drako e doar in trecere, si n-o sa stau la aceeasi masa cu el.
Karma insa este tot o nesuferita cu mine, astfel ca, atunci cand ma intorc la masa, primul lucru pe care-l observ este faptul ca scaunul din fata mea e ocupat de nimeni altul decat el."

Data aparitie 2021
ISBN 978-606-900-867-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 349
Tip coperta Necartonat
Numar pagini 349
Scroll