Teoria generala a obligatiilor civile constituie un pilon urias al dreptului civil in jurul ei gravitand propriu-zis intregul drept civil De aceea studiul acestei arii capata o deosebita importanta si necunoasterea institutiilor sale anihileaza sansele unui student in drept de a deveni vreodata cu adevarat juristLucrarea Drept civil Obligatii analizeaza institutiile din materia obligatiilor in ordinea asezarii lor in Codul civil si

Drept civil. Obligatii

de Ioan Dorel Romosan

Cod produs: 0000170923

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-27-1110-8

Numar de pagini: 480

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Teoria generala a obligatiilor civile constituie un pilon urias al dreptului civil, in jurul ei gravitand, propriu-zis, intregul drept civil. De aceea, studiul acestei arii capata o deosebita importanta si necunoasterea institutiilor sale anihileaza sansele unui student in drept de a deveni vreodata, cu adevarat, jurist.

Lucrarea Drept civil. Obligatii analizeaza institutiile din materia obligatiilor in ordinea asezarii lor in Codul civil si valorifica doctrina si jurisprudenta de dupa 1 octombrie 2011, comparativ cu legislatia, doctrina si jurisprudenta corespunzatoare vechii reglementari.

Cartea Drept civil. Obligatii contine si referiri bibliografice la literatura de specialitate franceza, germana si italiana privitoare la aceeasi materie.

In ciuda complexitatii si dimensiunilor ariei abordate, volumul este riguros structurat, astfel incat sa faciliteze o familiarizare cat mai facila a studentilor cu principalele mecanisme din materia obligatiilor.

Ioan Dorel Romosan este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii din Oradea si avocat in Baroul Bihor.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-27-1110-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 480
Autor

Ioan Dorel Romosan

Scroll