Cartea „Drept civil Partea general&259;” examineaz&259; distinct constat&259;rile abstractizate din prevederile în materie civil&259; impuse de actualul context legislativ care servesc la eviden&355;ierea tr&259;s&259;turilor esen&355;iale &351;i specifice ale raporturilor juridice civile &351;i care determin&259; caracteristicile normelor

Drept civil. Partea generala

de Lucretia Dogaru , Antonia Diana Dogaru

Cod produs: 0000221080

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-26-1381-5

Numar de pagini: 457

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cartea „Drept civil. Partea generală”, examinează distinct constatările abstractizate din prevederile în materie civilă impuse de actualul context legislativ, care servesc la evidenţierea trăsăturilor esenţiale şi specifice ale raporturilor juridice civile şi care determină caracteristicile normelor concrete civile, în general ale instituţiilor de drept civil.

        Prezenta lucrare nu a ocolit ci, dimpotrivă, valorifică în mod argumentat scrierile de bază consacrate tematicii abordate, precum şi jurisprudenţa în materie. Pornind de la aspecte dobândite deja în doctrina dreptului, am încercat să expunem într-o desfăşurare cronologică instituţiile specifice părţii generale a dreptului civil român. Tocmai pentru a fi o lucrare deschisă şi nu dogmatică, în abordarea instituţiilor de drept civil am apelat la o diversitate de concepţii şi păreri exprimate în materie, în contextul prevederilor impuse de actualul Cod civil.

      Ne dorim ca cititorul acestei cărţi, teoretician al dreptului, practician sau student, să o primească cu interes, atât pentru lămurirea cât şi pentru îmbogăţirea cunoştinţelor sale în materie civilă. Desigur că, demersul nostru ştiinţific încearcă să facă lucrarea de faţă accesibilă chiar şi cititorului neavizat. De aceea o propunem oricărui studios, garantând că noţiunile de bază, argumentele folosite, teoriile expuse, exemplele practice, precum şi bibliografia folosită sunt deschideri pentru formarea sa de competent.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-26-1381-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 457
Tip coperta Necartonat
Autor

Lucretia Dogaru , Antonia Diana Dogaru

Numar pagini 457
Scroll