Lucrarea Drept comercial Profesioni&537;tii comercian&539;i este un instrument util atât pentru studen&539;ii facult&259;&539;ilor de drept &537;i cei ai facult&259;&539;ilor cu profil economic cât &537;i pentru speciali&537;tii din domeniul juridic sau publicul largTematica &537;i structura c&259;r&539;ii relev&259; o abordare inedit&259; a principalelor institu&539;ii din domeniul dreptului comercial Autoarea

Drept comercial. Profesionistii comercianti

de Lavinia Elena Stuparu

Cod produs: 0000211253

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-39-0679-4

Numar de pagini: 328

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea Drept comercial. Profesioniștii comercianți este un instrument util atât pentru studenții facultăților de drept și cei ai facultăților cu profil economic, cât și pentru specialiștii din domeniul juridic sau publicul larg.

Tematica și structura cărții relevă o abordare inedită a principalelor instituții din domeniul dreptului comercial. Autoarea tratează teme precum: profesioniștii comercianți; întreprinderea comercială; obligațiile profesionale ale profesioniștilor comercianți; fondul de comerț; regimul juridic general al societăților comerciale.

Întregul conținut pune în evidență o analiză consistentă, temeinic documentată, a numeroaselor efecte antrenate de schimbarea sistemului de reglementare a dreptului comercial prin implementarea de către Codul civil român a tezei unității dreptului privat.

 

Structurat în opt capitole complexe, volumul „Drept comercial. Profesioniștii comercianți” semnat de dna Lavinia Elena Stuparu este un curs complet în care regăsim informații detaliate legate de dreptul comercial: noțiuni generale, dar și particulare – teme precum întreprinderea, profesionistul, obligațiile profesionale, fondul de comerț, persoana fizică și persoana juridică și regimul juridic al societăților comerciale. Fiecare capitol este împărțit în subcapitole și secțiuni, pentru a prezenta fiecare temă cât mai clar și exact, venind astfel în ajutorul celor care vor să aprofundeze cunoștințele de drept comercial. Lucrarea este completată de o bibliografie complexă – cursuri, tratate, monografii, articole și studii, semnate de autori români și străini avizați în domeniu.

Luciana Răducanu


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-0679-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 328
Tip coperta Necartonat
Autor

Lavinia Elena Stuparu

Numar pagini 328
Scroll