Lucrarea Drept procesual civil Partea generala prezinta institutiile procedurale din prima parte a Codului de procedura civila intr-o maniera in care sa fie usor de inteles si de asimilat de catre cei care studiaza aceasta materieCursul este conceput pe structura Codului de procedura civila pentru a facilita atat parcurgerea cat si intelegerea institutiilor si trateaza aspectele generale ale dreptului procesual civil principiile fundamentale ale procesului

Drept procesual civil. Partea generala

de Gheorghe Durac

Cod produs: 0000213113

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-27-1694-3

Numar de pagini: 392

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea Drept procesual civil. Partea generala prezinta institutiile procedurale din prima parte a Codului de procedura civila intr-o maniera in care sa fie usor de inteles si de asimilat de catre cei care studiaza aceasta materie.

Cursul este conceput pe structura Codului de procedura civila, pentru a facilita atat parcurgerea, cat si intelegerea institutiilor si trateaza aspectele generale ale dreptului procesual civil, principiile fundamentale ale procesului civil, actiunea civila, participantii la procesul civil, competenta instantelor judecatoresti, actele de procedura, termenele si sanctiunile procedurale.

Drept procesual civil. Partea generala se adreseaza, in primul rand, studentilor, fiind un curs care sa ii ajute in pregatirea examenelor din cadrul facultatii, dar poate fi util si masteranzilor sau absolventilor care se pregatesc pentru sustinerea concursurilor sau examenelor de accedere intr-o profesie juridica.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-27-1694-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 392
Autor

Gheorghe Durac

Numar pagini 392
Scroll