Cartea em stylebox-sizing

Drept procesual penal. Partea speciala cf NCPP

de Anastasiu Crisu

Cod produs: 0000186397

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-27-1255-6

Numar de pagini: 464

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cartea Drept procesual penal. Partea speciala prezinta institutiile din Partea speciala a Codului de procedura penala in vigoare, fiind o continuare fireasca a celei intitulate Drept procesual penal. Partea generala, aparuta in trei editii la Editura Hamangiu. Nu au fost incluse procedurile speciale, care vor face obiectul unui volum separat.

Lucrarea cuprinde 4 titluri, urmarind structura codului. Astfel, sunt analizate:
•    urmarirea penala;
•    camera preliminara;
•    judecata (in prima instanta, in caile de atac ordinare si in cele extraordinare, dispozitiile privind asigurarea unei practici judiciare unitare);
•    executarea hotararilor penale.

Au fost avute in vedere deciziile prin care Curtea Constitutionala a admis exceptii de neconstitutionalitate in materie, precum si cele statuate de completele specializate ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie in deciziile in interesul legii si hotararile prealabile prin care se asigura interpretarea unitara a legii de procedura penala de catre instantele judecatoresti.

Comentariile teoretice sunt insotite de solutii din jurisprudenta nationala si a Curtii Europene a Drepturilor Omului, pentru a asigura o cat mai buna intelegere a institutiilor procesuale penale analizate.

Cursul Drept procesual penal. Partea speciala asigura cunostintele necesare atat studentilor si masteranzilor, cat si celor care participa la examene de admitere in profesie, de capacitate sau de definitivat ori celor care sustin promovarea in functie.

Dr. Anastasiu Crisu este profesor universitar si conducator de doctorat la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si avocat in Baroul Bucuresti.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-27-1255-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 464
Autor

Anastasiu Crisu

Numar pagini 464
Scroll