Primul manual complet publicat in Romania care se adreseaza incepatorilor in acest domeniu Curs universitar Dreptul concurentei prezinta materia dintr-o perspectiva accesibila si practica explicand informatia de baza cu care opereaza dreptul concurentei Lucrarea este structurata in douasprezece capitole care parcurg materiile de drept al concurentei si un capitol final de teorie a acestuia folosind exemple aplicatii practice si concluzii rezumative Cursul universitar

Dreptul concurentei (editia a II a)

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000228746

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2021

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-606-27-1865-7

Numar de pagini: 416

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Primul manual complet publicat in Romania care se adreseaza incepatorilor in acest domeniu, Curs universitar. Dreptul concurentei prezinta materia dintr-o perspectiva accesibila si practica, explicand informatia de baza cu care opereaza dreptul concurentei. Lucrarea este structurata in douasprezece capitole care parcurg materiile de drept al concurentei si un capitol final de teorie a acestuia, folosind exemple, aplicatii practice si concluzii rezumative. Cursul universitar este dedicat cu precadere studentilor care invata la nivel introductiv dreptul concurentei, precum si masteranzilor care urmeaza studii aprofundate de dreptul concurentei, insa poate fi folosit deopotriva si de practicieni, in considerarea structurii pragmatice a cartii.

Editia a doua, revizuita si adaugita, a lucrarii Dreptul concurentei actualizeaza materia potrivit modificarilor legislative intervenite, reformuleaza si extinde unele explicatii, adauga informatie noua acolo unde experienta de valorificare a acestui curs a aratat ca ar fi util.


Data aparitie 2021
Editie Editia a II a
ISBN 978-606-27-1865-7
Numar de pagini 416
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 416

De acelasi autor

Produse similare

Scroll