Manualul de seminar se adreseaza studentilor care parcurg pentru prima oara disciplina Dreptul familiei si reprezinta un instrument util de lucru pentru pregatirea seminarelor Totodata manualul de seminar structurat in 11 capitole ofera studentilor teme de discutie si analiza pe baza problemelor teoretice si practice expuse la cursLa inceputul fiecarui capitol am prezentat in extras normele legale care reglementeaza familia si relatiile de familie cuprinse

Dreptul familiei. Manual de seminar

de Ciprian Raul Romitan

Cod produs: 0000209452

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-39-0707-4

Numar de pagini: 204

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Manualul de seminar se adreseaza studentilor care parcurg, pentru prima oara, disciplina Dreptul familiei si reprezinta un instrument util de lucru pentru pregatirea seminarelor. Totodata, manualul de seminar structurat in 11 capitole, ofera studentilor teme de discutie si analiza pe baza problemelor teoretice si practice expuse la curs.

La inceputul fiecarui capitol, am prezentat, in extras, normele legale care reglementeaza familia si relatiile de familie cuprinse in Cartea a II-a Despre familie, art. 258-534 C. civ. adoptat in anul 2011.
De asemenea, pentru a facilita intelegerea si insusirea institutiilor care fac parte din dreptul familiei, fiecare capitol contine cate un numar de intrebari de verificare a cunostintelor ce au scopul de a fixa notiunile de drept abordate la curs, precum si unele spete solutionate de instantele de judecata, ce urmeaza a fi analizate si discutate cu studentii in cadrul dezbaterilor de la seminar.
 
 
Totodata, am recomandat studentilor si consultarea Revistei de dreptul familiei, publicatie aparuta in anul 2019, precum si lucrarea mea Dreptul familiei. Bibliografie selectiva, aparuta in anul 2020 la Editura Universul Juridic, in care sunt mentionate 2.278 de repere bibliografice referitoare la diverse lucrari in materie (teze de doctorat, tratate, cursuri, monografii, articole si studii, practica judiciara etc.) elaborate si publicate de 530 de autori in cei aproape 156 de ani de existenta a acestor drepturi in tara noastra.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-0707-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 204
Tip coperta Necartonat
Autor

Ciprian Raul Romitan

Numar pagini 204
Scroll