Dreptul muncii se constituie intr-un domeniu deosebit de dinamic atat din punct de vedere al reglementarilor aferente cat si al doctrinei si practicii raporturilor de munca si judiciare nationale si europene Pe cale de consecinta o noua editie a cursului de Drept individual al muncii a aparut ca necesara si fireascaLucrarea prezinta teme precum principiile si izvoarele dreptului muncii contractul individual de munca incheiere executare modificare suspendare incetare

Dreptul individual al muncii (editia a II a)

de Septimiu Panainte

Cod produs: 0000229996

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-27-1914-2

Numar de pagini: 424

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Dreptul muncii se constituie intr-un domeniu deosebit de dinamic atat din punct de vedere al reglementarilor aferente, cat si al doctrinei si practicii raporturilor de munca si judiciare (nationale si europene). Pe cale de consecinta, o noua editie a cursului de Drept individual al muncii a aparut ca necesara si fireasca.
Lucrarea prezinta teme precum: principiile si izvoarele dreptului muncii, contractul individual de munca (incheiere, executare, modificare, suspendare, incetare), timpul de munca si de odihna, sanatatea si securitatea in munca, raspunderea disciplinara, raspunderea patrimoniala, jurisdictia muncii. Cu privire la acestea sunt expuse teorii si opinii argumentate, reveland privirea critica a autorului.

Cursul Dreptul individual al muncii se adreseaza, cu precadere, studentilor care abordeaza aceasta materie, venind in ajutorul acestora pentru intelegerea si asimilarea notiunilor teoretice, precum si pentru identificarea si rezolvarea problemelor practice. In egala masura, in lucrare pot regasi suport pentru activitatea lor practicienii in domeniu, dar si cei implicati in raporturi de munca.

Despre autor

Septimiu Panainte este conferentiar si director al Departamentului de Drept Privat din cadrul Facultatii de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, formator in cadrul Institutului National al Magistraturii (specialitatea dreptul muncii) si membru in Consiliul Stiintific al INM.


Data aparitie 2022
ISBN 978-606-27-1914-2
Numar de pagini 424
Autor

Septimiu Panainte

Numar pagini 424
Scroll