Elaborarea acestei editii a Cursului universitar de dreptul muncii a fost determinata de dinamica accentuata a modificarilor legislative care privesc aceasta ramura de drept Explicatiile si analizele facute in acest curs sunt clare si sintetice avand la baza referinte bibliografice relevante si bogateIn lucrare se analizeaza aspecte importanate ale relatiilor de munca plecand de la definirea si izvoarele acestei ramuri de drept continuand cu

Dreptul muncii (editia a VII a)

de Alexandru Ticlea

Cod produs: 0000209829

Data aparitie: 2020

Editie: Editia a VII a

ISBN: 978-606-39-0714-2

Numar de pagini: 600

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Elaborarea acestei editii a Cursului universitar de dreptul muncii a fost determinata de dinamica accentuata a modificarilor legislative care privesc aceasta ramura de drept. Explicatiile si analizele facute in acest curs sunt clare si sintetice, avand la baza referinte bibliografice relevante si bogate.

In lucrare se analizeaza aspecte importanate ale relatiilor de munca, plecand de la definirea si izvoarele acestei ramuri de drept, continuand cu principiile sale, dialogul social, organizatiile patronale si sindicale, contractul colectiv de munca, conflictele de munca, formarea profesionala, incheierea contractului individual de munca, executarea si incetarea lui. S-au avut in vedere si raspunderea disciplinara a salariatilor, dar si raspunderea patrimoniala a lor.

Jurisdictia muncii este prezentata pornindu-se de la normele de drept comun reglementate in Codul de procedura civila, dar si de la normele speciale reglementate in Codul muncii si Legea nr. 62/2001 a dialogului social.

Prezenta lucrare se adreseaza studentilor, masteranzilor, dar si altor persoane interesate de materia relatiilor de munca.


Data aparitie 2020
Editie Editia a VII a
ISBN 978-606-39-0714-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 600
Tip coperta Necartonat
Autor

Alexandru Ticlea

Numar pagini 600
Scroll