Dreptul Uniunii Europene

de Ana-Maria Comsa

Cod produs: 0000235949

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-26-1572-7

Numar de pagini: 194

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Dreptul Uniunii Europene este o lucrare științifica care acopera intreaga sfera a evoluției integrarii europene de la primele idei ale parinților fondatori și pana la realizarea Uniunii Europene de astazi. Astfel, lucrarea abordeaza istoria stravechiului continent european, nașterea comunitaților europene, construirea Uniunii Europene și analizarea instituțiilor și organelor acesteia, urmata de cateva noțiuni generale despre mediatorul european, rolul UE pe scena mondiala și iar in final vom desluși cum sunt protejate drepturile și libertațile cetațenilor UE.

Deși este o lucrare de specialitate care se adreseaza in principal studenților facultaților de drept, relații internaționale și științe politice, ea poate fi destinata și altor categorii, fiind accesibila celor dispuși sa abordeze acest domeniu din variate orientari disciplinare.

Manualul este o lucrare de ampla informare și totodata o lucrare de reflecție, care pune in prim plan instituțiile Uniunii Europene pe care le analizeaza prin prisma legislației europene și internaționale extrem de variate și aflata intr-o continua evoluție.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-26-1572-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 194
Tip coperta Necartonat
Autor

Ana-Maria Comsa

Numar pagini 194
Scroll