Ca parinti responsabili ii protejam pe copii invatandu-i regulile de protectie impotriva apei a focului si vehiculelor intre altele Aceasta carte ii va invata pe copii cea mai importanta lectie a protectiei corporaleLectia esentiala din aceasta carte educativa este aceea ca un copil poate spune NU chiar si unui adult in special in situatii in care adultul este strain sau cineva care face copilul sa se simta straniu Este foarte important totusi pentru dumneavoastra ca

E bine sa spui nu. It’s ok to say no

de Prof. Dr. Al. Andrei

Cod produs: 0000170324

Data aparitie: 2018

ISBN: 978-606-867-478-0

Numar de pagini: 16

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ca parinti responsabili, ii protejam pe copii invatandu-i regulile de protectie impotriva apei, a focului si vehiculelor, intre altele. Aceasta carte ii va invata pe copii cea mai importanta lectie: a protectiei corporale.

Lectia esentiala din aceasta carte educativa este aceea ca un copil poate spune NU chiar si unui adult, in special in situatii in care adultul este strain, sau cineva care face copilul sa se simta straniu. Este foarte important, totusi, pentru dumneavoastra ca parinti sa va asigurati sa nu creada copilul ca este responsabilitatea lui sa se protejeze; el trebuie sa inteleaga faptul ca este datoria dumneavoastra sa il protejati si ca faceti tot posibilul sa ii asigurati securitatea. Datoria copiilor este sa asculte ce le spuneti si sa vorbeasca cu dumneavoastra despre lucrurile care ii preocupa.
Este recomandabil ca, parcurgand cartea, sa alegeti un loc si un moment astfel incat sa va simtiti cu totii confortabil si sa nu fiti intrerupti. Astfel, copilul poate asimila ceea ce ii spuneti fara prea mare neliniste. Continuati atat timp cat copilul este interesat. Aveti in vedere faptul ca copilul trebuie sa se simta putin nelinistit, pentru a lua in serios ceea ce ii spuneti.
Vor fi probabil multe intrebari in timp ce parcurgeti cartea, si aceasta este sansa de a clarifica orice amanunt pe care copilul nu il intelege. De exemplu, asigurati-va ca copilul intelege ce inseamna “parti intime”. Multe familii folosesc termeni diferiti, si ar trebui sa uzati de termenii cu care copilul dumneavoastra este familiarizat.
Parcurgand aceasta carte, impreuna cu copilul, va trebui sa acordati timpul necesar intrebarilor pe care le-ati putea primi. Daca va simtiti incomodat si stanjenit, alegeti o alta persoana care sa raspunda intrebarilor puse de copil, in fata careia copilul se simte mai confortabil.
Mai presus de orice, copilul trebuie sa primeasca raspunsurile si informatia ce il pot ajuta sa se descurce intr-o situatie periculoasa. Aceasta carte nu are scopul de a speria, ci de a educa. Copiii ar trebui sa invete din aceasta carte sa evite situatiile periculoase si sa spuna parintilor daca ceva nu este in regula. In schimb, adultii trebuie sa invete sa-i asculte si sa dea copiilor libertatea de a spune.


Data aparitie 2018
ISBN 978-606-867-478-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 16
Tip coperta Necartonat
Autor

Prof. Dr. Al. Andrei

Scroll