Felicitare Eclectic Luna este un cadou extrem de elegant pentru persoanele dragi cu ocazia unei aniversari sarbatori sau chiar si si pentru alte ocazii Felicitarea are imprimata in relief imaginea a unei pisicute jucause in nuante sidefate multicolore sub forma unui mozaic Frumusetea aceste felicitari este data de cromatica si desing-ul ce transmite eleganta si o stare de buna dispozite Felicitarea este si mai frumoasa datorita

Eclectic Felicitare - Luna ES332

Cod produs: 0000223182

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Felicitare Eclectic Luna, este un cadou extrem de elegant, pentru persoanele dragi, cu ocazia unei aniversari, sarbatori sau chiar si si pentru alte ocazii. Felicitarea are imprimata, in relief, imaginea a unei pisicute jucause, in nuante sidefate multicolore, sub forma unui mozaic. Frumusetea aceste felicitari este data de cromatica si desing-ul ce transmite eleganta si o stare de buna dispozite! Felicitarea este si mai frumoasa datorita detaliilor din slipici. 

  • Interiorul felicitării are un spatiu special creat pentru a putea scrie mesajele pe care doriti sa le transmiteti celor dragi. 
  • Felicitare Eclectic Luna vine insotita de un plic frumos si elegant, de culoare bleu, pentru a putea fi oferita cadou cu usurinta persoanelor dragi! Sigla Santoro London este inscriptionata pe plic, pentru a oferi un aer elegant si rafinat intregii felicitari.
  • Pe sptale plicului se gaseste un loc special creat pentru a scrie destinatarul acestei minunate felicitari. 
  • Felicitarea este cartonata;
  • Dimnesiuni: 18 x 13 x 0.2 cm
  • Brand: Santoro London
  • Caracteristici speciale: carton de cea mai buna calitate, felicitare tridimensionala cu elemente mobile, vedere din fata si din spate, cu doua perspective asupra produsului, spatiu pentru scriere mesaj, plic sidefat pentru a trimite felicitarea persoanelor dragi, atentie la detalii pentru elementele mobile; plic auriu sidefat;
  • Ocazie: Sarbatorile de iarna, Aniversare, Onomastica, Zile speciale; Valentine's day;
  • Stil:Iarna, Adulti, Copii;

Colectie Santoro
Scroll