19 mai 2006 Se spune despre comunism ca a avut multe parti rele dar si cateva parti bune - deci sa nu tragem cu buretele Sa nu dam cu copita La o analiza stricta constati ca au nostalgia comunismului toti cei care erau bucurosi sa nu faca nimic sa chiuleasca sa fure sa se fofileze sa se descurce - numai Domnul stie cu ce consum de energie si cu cate compromisuri sausi ticalosii si mai constati ca au facut totusi ceva in comunism tot oamenii de valoare cei cinstiti constiinciosi

Ecoul si umbra

de Ion Lazu

Cod produs: 0000199484

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-001-225-2

Numar de pagini: 407

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

19 mai 2006. Se spune despre comunism ca a avut multe pa'rti rele dar si cateva parti bune - deci sa nu tragem cu buretele! Sa nu dam cu copita! La o analiza stricta, constati ca au nostalgia comunismului toti cei care erau bucurosi sa nu faca nimic, sa chiuleasca, sa fure, sa se fofileze, sa se descurce - numai Domnul stie cu ce consum de energie si cu cate compromisuri sau/si ticalosii. si mai constati ca au facut totusi ceva in comunism tot oamenii de valoare, cei cinstiti, constiinciosi, demni, creativi - ei au creat ceva in comunism, facandu-si datoria din respect de sine - cei care in orice alt regim s-ar fi comportat la fel, desigur cu efecte mai consistente.
Revin cu intrebarea: Ce tara a fericirii generale era aceea care te baga la puscarie daca gandeai altfel? Si care te impusca daca voiai sa treci granita? 


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-001-225-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 407
Tip coperta Necartonat
Autor

Ion Lazu

Numar pagini 407
Scroll