Recidivez In ultimul timp am mai avut ni&537;te ganduri De data asta ele sunt efemere adica de scurta durata trecatoare &537;i vremelnice ca &537;i via&539;a fiecarui om Sunt &537;i eu un om ca tine draga cititorule care este macinat de situa&539;ia economica sociala juridica a societa&539;ii romane&537;ti aflata in deriva Parca niciodata nu am fost a&537;a de dezbina&539;i debusola&539;i neincrezatori in for&539;ele noastre Parca i&539;i este &537;i frica sa spui

Efemere ganduri si jurnal de calatorie

de George Coca

Cod produs: 0000183908

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8390-73-4

Numar de pagini: 182

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Recidivez. In ultimul timp am mai avut niște ganduri. De data asta ele sunt efemere, adica de scurta durata, trecatoare și vremelnice ca și viața fiecarui om. Sunt și eu un om ca tine, draga cititorule, care este macinat de situația economica, sociala, juridica a societații romanești aflata in deriva. Parca niciodata nu am fost așa de dezbinați, debusolați, neincrezatori in forțele noastre. Parca iți este și frica sa spui ca ești patriot și ca iți iubești patria.

Oamenii valoroși din Romania am impresia ca se ascund, le este frica sa participe la redresarea țarii. Ce facem? Nu cred ca știe nimeni, eu nici atat. Nu am facut altceva decat sa strig la literele mele ca sa le auziți și voi. In rest totul este trecator! In afara de aceste ganduri am avut și in excursia de anul acesta ganduri ca orice om. Iata de ce am simțit nevoia sa vi le destainui. In final, draga cititorule, te invit daca ai timp sa te relaxezi cu efemerele mele ganduri. 


In Efemere ganduri și jurnal de calatorie, George Coca ne dezvaluie propriile cugetari in privința unor evenimente mai mult sau mai puțin insemnate din viața politica, sociala sau culturala a Romaniei actuale intr-un stil original, cu un deosebit umor de limbaj. Astfel, atinge subiecte importante precum moartea Regelui Mihai, Ziua Naționala a Romaniei sau anul Centenarului, teme sportive, cum ar fi marile finale de tenis ori de fotbal, dar și teme sensibile, ca depopularizarea țarii și justiția din țara noastra.

In partea a doua a volumului, regasim impresii de calatorie in afara țarii. Astfel, aventura pornește in Polonia și continua cu vizitarea unor orașe din Lituania, Letonia, Estonia, ajungand pana in Finlanda. Autorul surprinde farmecul local al fiecarei destinații, dar in același timp ne ofera date interesante și statistici despre țarile și orașele vizitate. Iar toate acestea sunt insoțite de descrierea unor persoane din grupul de calatori sau a diverse intamplari din timpul excursiei, scrise cu același limbaj dezinvolt, pe alocuri plin de umor.

Daniela Nae


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-8390-73-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 182
Tip coperta Necartonat
Autor

George Coca

Numar pagini 182
Scroll