Set 16 etichete autodezive FC Barcelona 8x4 cm pentru caiete agende calendareUn produs perfect pentru a personaliza carti caiete agende sau calendare; este format din 16 autocolante de 8x4 Realizate din materiale de inalta calitate cu un design modern si la moda sunt ideale pentru orice suprafata; este ideal pentru orice suprafata; licenta oficiala cu grupul ErikDimensiunile etichetelor sunt de 8x4 cm; acestea sunt distribuite in 2 foi dreptunghiulare cu cate 8

Eticheta scolara BARCELONA ELE0196

Cod produs: 0000225396

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Set 16 etichete autodezive FC Barcelona, 8x4 cm ,pentru caiete, agende, calendare
Un produs perfect pentru a personaliza carti, caiete, agende sau calendare; este format din 16 autocolante de 8x4. Realizate din materiale de inalta calitate, cu un design modern si la moda, sunt ideale pentru orice suprafata; este ideal pentru orice suprafata; licenta oficiala cu grupul Erik.

Dimensiunile etichetelor sunt de 8x4 cm; acestea sunt distribuite in 2 foi dreptunghiulare cu cate 8 etichete (16 etichete diferite in total).
Etichetele noastre sunt prezentate intr-o punga din polipropilena; sunt realizate din hartie lucioasa autoadeziva de 80gr.

 

Caracteristicii:

Personalizeaza caietele copilului tau cu etichete multicolore London.

Setul include 2 foi cu cate 8 etichete. (16 etichete in total, modele diferite).Hartie autoadeziva de 80 gr.


Scroll