Lucrarea de fata a fost conceputa astfel incat sa  fie utila tuturor categoriilor de elevi ce se pregatesc pentru examenul de Evaluare Na&539;ionala Autorii sunt profesori cu indelungata experienta in examenele nationale cu to&539;ii autori de astfel de teste în ultimii ani Prima parte a culegerii con&539;ine teste pentru cele trei categorii de probleme din structura examenului de Evaluare Nationala In plus acestea sunt adaptate „pas cu pas”

Evaluare nationala matematica 2020

de Radu Gologan (coord), Roxana Goga, Mihaela Berindeanu, Ciprian C-tin Neta

Cod produs: 0000174130

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-402-1

Numar de pagini: 240

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea de fata a fost conceputa astfel incat sa  fie utila tuturor categoriilor de elevi ce se pregatesc pentru examenul de Evaluare Naționala. Autorii sunt profesori cu indelungata experienta in examenele nationale, cu toții autori de astfel de teste în ultimii ani. Prima parte a culegerii conține teste pentru cele trei categorii de probleme din structura examenului de Evaluare Nationala. |In plus, acestea sunt adaptate „pas cu pas” pentru fiecare luna de pregătire a unui elev. Am avut în vedere nu numai un antrenament ritmic, ci si unul pentru categorii de punctaje asteptate. Astfel, un elev fara foarte mare drag de matematica va avea posibilitatea a se pregati pentru o nota maxima. 

A doua parte a culegerii este dedicata modelelor complete de teste. Toate acestea au gradul de dificultate si alcatuirea extrem de apropiate de cele din examenele ultimilor ani.

A treia parte a lucrarii contine teste pentru lucrul la clasa pe parcursul anului scolar la clasa a opta. Profesorii vor avea astfel posibilitatea de a gasi probleme pentru lucrul diferentiat cu elevii. Consider ca am alcatuit, impreuna cu intreaga echipa  de autori, o lucrare originala și extrem de utila elevilor si, evident, profesorilor lor pentru obtinerea unui rezultat bun sau foarte bun la examenul de matematica din cadrul Evaluarii Nationale 2020.

Radu Gologan


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-402-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 240
Tip coperta Necartonat
Autor

Radu Gologan (coord), Roxana Goga, Mihaela Berindeanu, Ciprian C-tin Neta

Scroll