TIMPUL ESTE O INCHISOARE EA ESTE CHEIA In regatul Sempera  timpul este moneda de schimb &8211; extras din sange  amestecat cu fier si consumat pentru a prelungi vietile oamenilor Cei bogati ii taxeaza pe cei saraci si astfel reusesc sa traiasca secole la rand Nimeni nu uraste aristocratia mai mult decat Jules Ember Cu cativa ani in urma  ea si tatal ei erau servitori fideli ai familiei Gerling din Everless Asta  pana cand un accident cumplit ii obliga sa fuga in noapte

Everless

de Sara Holland

Cod produs: 0000181906

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0434-6

Numar de pagini: 344

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

TIMPUL ESTE O INCHISOARE. EA ESTE CHEIA.

In regatul Sempera timpul este moneda de schimb – extras din sange amestecat cu fier si consumat pentru a prelungi vietile oamenilor. Cei bogati ii taxeaza pe cei saraci si astfel reusesc sa traiasca secole la rand.

Nimeni nu uraste aristocratia mai mult decat Jules Ember. Cu cativa ani in urma ea si tatal ei erau servitori fideli ai familiei Gerling din Everless. Asta pana cand un accident cumplit ii obliga sa fuga in noapte. Afland ca tatal ei este pe moarte Jules hotaraste sa se intoarca in Everless ca sa castige mai mult timp sa-l salveze.

Fanii Victoriei Aveyard se vor indragosti de acest roman plin de suspans care te lasa fara suflare si in care povestea de dragoste incredibila ascunde multe secrete periculoase.

„Cartea dezvaluie o lume fantasy complicata si captivanta. Subiectul este inedit unic iar cititorii vor fi nerabdatori sa afle secretele lui Jules.“
Booklist


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0434-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 344
Tip coperta Necartonat
Autor

Sara Holland

Numar pagini 344
Scroll