In traditia crestina Maria Magdalena a fost privita drept femeia interzisa salbatica libera si pacatoasa Aceasta carte contine atat un dialog cu Maria Magdalena cat si mesaje primite de la ea transmise de Pamela Kribbe PhD Este vorba despre energiile masculina si feminina relatii sexualitate si vindecare In aceste invataturi Maria Magdalena vorbeste cu o voce clara si iubitoare care uneori este directa si conflictuala dar cel mai adesea compasionala apreciind foarte mult

Femeia interzisa vorbeste

de Pamela Kribbe

Cod produs: 0000214566

Editura: Proxima Mundi

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94421-3-5

Numar de pagini: 248

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

In traditia crestina, Maria Magdalena a fost privita drept "femeia interzisa": salbatica, libera si pacatoasa. Aceasta carte contine atat un dialog cu Maria Magdalena, cat si mesaje primite de la ea, transmise de Pamela Kribbe (PhD). Este vorba despre energiile masculina si feminina, relatii, sexualitate si vindecare. In aceste invataturi Maria Magdalena vorbeste cu o voce clara si iubitoare, care uneori este directa si conflictuala, dar cel mai adesea compasionala, apreciind foarte mult natura umana.

Maria Magdalena spune ca atat in barbati, cat si in femei, exista o energie feminina interzisa, care are de a face cu simtirea, intuitia si inima. In aceste zile si vremuri, ambele sexe sunt invitate sa constientizeze prezenta acestei energii si sa vindece vechea rana a separarii dintre ele. Astfel, vom invata sa ne ascultam iarasi soaptele inimii si sa ne reconectam cu sufletul nostru.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-94421-3-5
Numar de pagini 248
Tip coperta Necartonat
Autor

Pamela Kribbe

Numar pagini 248
Scroll