Paolo Cognetti este autorul bestsellerului interna&355;ional Cei opt mun&355;i câ&351;tig&259;tor al Premiului Strega„O superb&259; medita&355;ie despre natur&259; dragoste &351;i rena&351;tere în Alpi” Publishers WeeklyTraducere din limba italian&259; de Cerasela BarboneDup&259; succesul mondial al romanului Cei opt mun&355;i Paolo Cognetti se

Fericirea lupului

de Paolo Cognetti

Cod produs: 0000242439

Editura: Polirom S.A.

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-973-469-189-0

Numar de pagini: 200

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Paolo Cognetti este autorul bestsellerului internaţional Cei opt munţi, câştigător al Premiului Strega.

„O superbă meditaţie despre natură, dragoste şi renaştere în Alpi.” (Publishers Weekly)

Traducere din limba italiană de Cerasela Barbone

După succesul mondial al romanului Cei opt munţi, Paolo Cognetti se întoarce pe îndrăgitele sale piscuri de munte pentru a ne oferi un roman de dragoste uluitor, o adevărată odă închinată muntelui, deopotrivă liniştitor, periculos, imprevizibil şi plin de forţă. Fausto s-a refugiat în munţi pentru că voia să lase în urmă trecutul recent. Silvia încearcă să descopere ceva despre sine înainte să plece cine ştie unde. El are patruzeci de ani, ea – douăzeci şi şapte. Se apropie unul de altul într-o noapte când Fontana Fredda se pregăteşte de iarnă. În jurul lor se află Babette şi restaurantul ei, apoi un refugiu situat la peste trei mii de metri altitudine şi Santorso, care ştie totul despre vale, întinderi de zăpadă şi de iarbă ce îţi umplu sufletul. Chiar şi lupul, care nu-şi mai făcuse apariţia de un secol, pare că s-a întors. Şi el este în căutarea fericirii.

„O poveste de dragoste emoţionantă.” (Financial Times)

„Un imn splendid adus muntelui şi oamenilor săi.” (Le Monde)

„Fericirea este reală doar dacă o împarţi cu alţii. Prin cărţile sale, Paolo Cognetti a găsit o modalitate de-a o împărtăşi cu mulţi oameni.” (Süddeutsche Zeitung)

„Un roman de dragoste – dragoste pentru natură, dragoste pentru oameni, dragoste pur şi simplu – care înalţă sufletul şi inima.” (Les Echos)


Data aparitie 2022
ISBN 978-973-469-189-0
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 200
Tip coperta Necartonat
Autor

Paolo Cognetti

Numar pagini 200
Scroll