Penar compartimentat cu 2 fermoare Ferrari negru este un penar elegant incapator realizat din cele mai bune materiale din piele ecologica Exteriorul penarului este simplu cu logo-ul Ferrari pe fata penarului Prancing Horse simbolul celebrului Ferrari este un cal cabrat negru pe fond galben de obicei cu literele SF de la Scuderia Ferrari Calul este simbolul unic Ferrari recunoscut in intreaga lumeInteriorul penarului Ferrari negru este negru

Ferrari - penar 2 fermoare, compartimentat, negru PAN59404

Cod produs: 0000181270

Brand: Ferrari

Colectie: Ferrari

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar compartimentat cu 2 fermoare Ferrari negru, este un penar elegant, incapator, realizat din cele mai bune materiale, din piele ecologica. Exteriorul penarului este simplu, cu logo-ul Ferrari pe fata penarului. Prancing Horse, simbolul celebrului Ferrari este un cal cabrat negru pe fond galben, de obicei cu literele SF, de la Scuderia Ferrari. Calul este simbolul unic Ferrari, recunoscut in intreaga lume.

Interiorul penarului Ferrari negru este negru simplu si este format din 2 compartimente. Primul compartiment se inchide cu un fermoar metalic si are in interior doua buzunare mici. Cel de-al doilea compartiment este prevazut cu un mic buzunar cu fermoar si o eticheta cu un timbru de autentificare marca Ferrari.

Produsele Ferrari sunt vazute ca un simbol al luxului si bogatiei. Fondata in anul 1929, de catre Enzo Ferrari, compania a sponsorizat piloti si a produs masini de curse, inainte de a produce masini pentru drumurile publice. Fondata ca si Scuderia Ferrari, compania a fost renumita pentru participarea continua in curse, in special Formula 1, unde a avut mare succes. Ferrari este cea mai veche echipa din competitie, precum si cea mai de succes, castigand pana acum de 15 ori Campionatul Pilotilor si de 16 ori Campionatul Constructorilor, plus 200 de victorii Grand Prix. Cei mai cunoscuti piloti de Formula 1 de la Ferrari: Fernando Alonso, Michael Schumacher, Niki Lauda, Rubens Barrichello sau Kimi Räikkönen. 

Dimensiuni: 21.5x11x10 cm


Colectie Ferrari
Scroll