O poveste fascinanta aproape ca o calatoria initiatica scrisa pe gustul citiorilor maturi si pe intelesul cititorilor miciPuritatea spiritul tanar Suflul Divin se intretes creionand universul unei lumi a copilariei intr-un text de o limpezime proprie izvoarelor si doar arareori scriiturii span stylefont-size

Fetita cu bujori in obrajori

de Giulia Mara Gaga

Cod produs: 0000208818

Editura: Aramis Print

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-009-327-5

Numar de pagini: 26

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

O poveste fascinanta, aproape ca o calatoria initiatica, scrisa pe gustul citiorilor maturi si pe intelesul cititorilor mici.

Puritatea, spiritul tanar, Suflul Divin se intretes creionand universul unei lumi a copilariei intr-un text de o limpezime proprie izvoarelor si doar arareori scriiturii.

 

Fetita-cu-bujori-in-obrajori-fluturi-in-par se marturiseste pe sine, spunand: Eu construiesc bărci pentru că viața înseamnă călătorie în necunoscut, îmi place să simt vântul în plete în timp ce mă las dus de valuri. Nu știi unde poţi ajunge, însă barca te poartă acolo unde sufletul tău știe ca trebuie să ajungi pentru a te găsi pe tine însuţi şi să te refaci după oboseală. Așa că, nu porniți cu gândul, ci cu sufletul în căutarea înțelepciunii şi sensului. Tot ce la suprafață pare într-un fel, în adâncime este altfel. Când palmele au obosit și tălpile nu mai ştiu încotro, atunci deschide-ți inima să-ţi urmezi calea către miez

O carte ca un zbor spre inalturi cu aripile deschise intr-o lume plină de nuanțe calde și golită de umbre in care umanul si arborele poarta conversatii firesti, calatoresc si isi descopera sufletele ingemanate.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-009-327-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 26
Autor

Giulia Mara Gaga

Numar pagini 26
Scroll