Acolo inlauntrul sufletului ei lumi magice se intrepatrundeau Mii de culori si de senzatii nemaivazute si nemaitraite se inghesuiau nedumerite asteptandu-si randul uneori cuminti alteori dand navala sa iasa din adanc catre soare Asa mititica cum era uneori cobora inauntru si se scufunda usor pana in adancuri curioasa sa descopere culorile si sunetele ce o atrageau ca un magnet Ramanea acolo lasandu-se purtata zile in sir intr-o lume de basm si poate ca ar mai fi calatorit mult si

Fetita cu fluturi in par

de Oana Cristina Tanase

Cod produs: 0000174529

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-2915-9

Numar de pagini: 128

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Acolo, inlauntrul sufletului ei, lumi magice se intrepatrundeau. Mii de culori si de senzatii nemaivazute si nemaitraite se inghesuiau nedumerite asteptandu-si randul, uneori cuminti, alteori dand navala sa iasa din adanc catre soare. Asa mititica cum era, uneori cobora inauntru si se scufunda usor pana in adancuri, curioasa sa descopere culorile si sunetele ce o atrageau ca un magnet. Ramanea acolo, lasandu-se purtata zile in sir intr-o lume de basm si poate ca ar mai fi calatorit mult si bine daca vocile calde ce o inconjurau nu ar fi chemat-o insistent inapoi in lumea lor. Alteori, fara sa stie sau poate doar uitand uneori ca fiecare are o alta lume, cu alte mii de culori, entuziasmata si plina de elan, si-ar fi dorit sa-i ridice in zborul ei, pe aripile bucuriei, calare pe fluturii ei multicolori, pe toti pe care ii iubea asa de tare. Cu timpul, a inteles ca fluturii erau doar ai ei si numai pe ea o pot duce in inaltul cerului, printre curcubeie si raze de soare sau printre stropi de ploaie. Chiar ei, fluturii ei minunati, i-au povestit ca unii oameni calatoresc in vis calare pe elefanti uriasi, altii pe pisici curajoase, in vreme ce altora le place sa leneveasca in jurul focului si sa porneasca in vis pe scantei arzatoare de nerabdare direct pe hornul semineului.
Lumea i se descoperea pe zi ce trece tot mai frumoasa si plina de miracole la tot pasul. Si ea multumea Domnului. Invata lectia recunostintei. Cu fiecare pas, cu fiecare bucurie, sufletul i se dilata si simtea ca din preaplinul ei are de daruit un infinit de iubire.

Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-2915-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 128
Autor

Oana Cristina Tanase

Scroll