Figurina Comansi Heidi Peter este si ea prezenta in aceasta poveste minunata Povestea micutei Heidi este cunoscuta de toata lumea si ne arata ce inseamna dragostea adevarata dintre nepoata si bunic dragostea dintre om si natura Acesti oameni simpli de la tara ne arata cum sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara si de natura Peter este intruchiparea perfecta a unui copil simplu de la tara El iubeste natura animalele

Figurina - Heidi Peter Y99874

Cod produs: 0000198513

Brand: Comansi

Colectie: Comansi

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Figurina Comansi Heidi, Peter este si ea prezenta in aceasta poveste minunata. Povestea micutei Heidi este cunoscuta de toata lumea si ne arata ce inseamna dragostea adevarata dintre nepoata si bunic, dragostea dintre om si natura. Acesti oameni simpli de la tara, ne arata cum sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara si de natura. 

Peter este intruchiparea perfecta a unui copil simplu de la tara. El iubeste natura, animalele si este invatat sa munceasca si sa se bucure de lucruri simple in viata. Aceasta figurina Comansi te poate ajuta sa iti inveti copilul lucruri frumoase si pline de emotii. 

Caracteristici: 

  • Dimensiune: 8 cm
  • Material: Plastic
  • Varsta recomandata: +3 ani
  • Figurinele din aceasta colectie sunt pictate manual, iar vopselele folosite sunt in totalitate non-toxice.

Atentionare:

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece  poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.


Colectie Comansi
Scroll