Figurina Comansi Heidi ne invita sa citim cu drag povestea sa Povestea micutei Heidi este plina de emotii si ne vorbeste despre o dragoste adevarata cea dintre nepoata si bunic dar si cea dintre om si natura Protagonistii povestii sunt oameni simpli de la munte care stiu sa se bucure de frumusetea naturii de rasaritul soarelui de florile campului Stiu sa aprecieze ce au si chiar sa dea si altora din putinul lorRolul figurinelor jucarii in viata celor

Figurina - Heidi Y99872

Cod produs: 0000198511

Brand: Comansi

Colectie: Comansi

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Figurina Comansi Heidi ne invita sa citim cu drag povestea sa. Povestea micutei Heidi este plina de emotii si ne vorbeste despre o dragoste adevarata, cea dintre nepoata si bunic dar si cea dintre om si natura. Protagonistii povestii sunt oameni simpli de la munte care stiu sa se bucure de frumusetea naturii, de rasaritul soarelui, de florile campului. Stiu sa aprecieze ce au si chiar sa dea si altora din putinul lor.

Rolul figurinelor jucarii in viata celor mici este de a educa, de a aduce bucurie si invatatura in viata lor. Aceasta figurina Heidi este un cadou special pentru cei mici sau pentru bunici. 

Caracteristici: 

  • Dimensiune: 7 cm
  • Material: Plastic
  • Varsta recomandata: +3 ani
  • Figurinele din aceasta colectie sunt pictate manual, iar vopselele folosite sunt in totalitate non-toxice

Colectie Comansi
Scroll