Hamsterii Zhu Zhu au fost creati de o companie americana dar asa cum o arata si numele lor sunt produsi in China Micii roboti cu blana raspund la atingere cu tot felul de chitaituri iar daca sunt pusi pe podea incep sa alerge in toate directiile ca niste adevarati exploratoriDistrati-va cu noua generatie de hamsteri Zhu Zhu Roxie Merritt Sophie si Rocky sunt hamsteri interactivi Priviti cum prind viata cu personalitatea lor unica Sunt total imprevizibili si scot sunete Daca

Figurina Spin Master Zhu Zhu Pets Animalut de Companie

Cod produs: 0000214067

Colectie: SPIN MASTER INTERNATIONAL B.V.(fost SPIN MASTER INTERNATIONAL SARL)

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Hamsterii Zhu Zhu au fost creati de o companie americana, dar, asa cum o arata si numele lor, sunt produsi in China. Micii roboti cu blana raspund la atingere cu tot felul de chitaituri, iar daca sunt pusi pe podea, incep sa alerge in toate directiile ca niste adevarati exploratori.
Distrati-va cu noua generatie de hamsteri Zhu Zhu. Roxie, Merritt, Sophie si Rocky sunt hamsteri interactivi. Priviti cum prind viata cu personalitatea lor unica! Sunt total imprevizibili si scot sunete. Daca doriti sa aflati ce sunete scot, apasati pe ceafa lor. Se plimba prin habitatul lor, scormonesc, chitaie.
Colectionati toti hamsterii Zhu Zhu pentru a forma o familie blanoasa!

 

 

Caracteristici:
Dimensiuni: 15x6x10 cm
Material: plus
Necesita 2 baterii AAA
Varsta recomandata: 3+ ani

 

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria departe de foc; feriti jucaria de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie SPIN MASTER INTERNATIONAL B.V.(fost SPIN MASTER INTERNATIONAL SARL)
Scroll