Acesta este al saptelea volum din „Firework Poems” al poemelor japoneze traduse in limba engleza Asociatia Poetilor din Kansai a publicat prima antologie a seriei in anul 2000 si la fiecare trei ani de atunci a fost publicat câte un nou volum De mentionat ca cinci volume au fost traduse in engleza iar volumul doi si in francezaNu conteaza unde traim noi lumea de azi a devenit mai mica si mai apropiata si toate

Floare de Foc

de Clelia Ifrim

Cod produs: 0000198951

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-28-0980-5

Numar de pagini: 148

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acesta este al saptelea volum din „Firework Poems”, al poemelor japoneze traduse in limba engleza. Asociatia Poetilor din Kansai a publicat prima antologie a seriei in anul 2000 si la fiecare trei ani de atunci a fost publicat câte un nou volum. De mentionat ca cinci volume au fost traduse in engleza, iar volumul doi si in franceza.

Nu conteaza unde traim noi, lumea de azi a devenit mai mica si mai apropiata si toate intâmplarile importante in tarile straine sunt relatate aproape imediat in casa noastra. Astfel, oamenii, impreuna cu sentimentele lor de bucurie sau mânie, de tristete sau placere, intra in viata noastra si un puternic sentiment de empatie se revarsa in noi, ca membri ai rasei umane. Poezia trateaza astfel de sentimente. Poemele originale din aceasta antologie au fost scrise in japoneza. Noi speram ca prin traducerea sentimentelor noastre in limba engleza, poezia noastra va gasi o casa in inima cititorilor din alte tari.

Suntem fericiti ca seria „Firework Poems” a prins radacini si s-a bucurat de atentia poetilor din diferite tari de pe intreg globul. Suntem plini de recunostinta celor care au contribuit la acest volum. Speram sincer ca traducerea nu a „tulburat” sentimentele continute in japoneza si ca versiunile in engleza vor avea un viitor fericit, in timp ce ele parasesc tarmurile Japoniei ca sa fie citite mult mai pe larg.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-28-0980-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 148
Tip coperta Necartonat
Autor

Clelia Ifrim

Numar pagini 148
Scroll