Intr-o vale intunecata din nordul Italiei raul Pad iese din matca Ceata groasa care de obicei se asterne deasupra orasului e spulberata de o furtuna dezlantuita astfel ca atunci cand o barja e luata de viitura si esueaza mai in aval disparitia proprietarului sau nu trece neobservata In aceeasi noapte fratele barcagiului cade de la etajul al treilea al policlinicii din localitate Comisarul Soneri primeste misiunea sa dezlege misterul Inundatia si ceata

Fluviul de ceata

Cod produs: 0000200770

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-41-2

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Intr-o vale intunecata din nordul Italiei, raul Pad iese din matca. Ceata groasa care de obicei se asterne deasupra orasului e spulberata de o furtuna dezlantuita, astfel ca, atunci cand o barja e luata de viitura si esueaza mai in aval, disparitia proprietarului sau nu trece neobservata. In aceeasi noapte, fratele barcagiului cade de la etajul al treilea al policlinicii din localitate. Comisarul Soneri primeste misiunea sa dezlege misterul.
 
Inundatia si ceata inselatoare care acapareaza din nou Valea Padului il impiedica la tot pasul, iar tacerea incrancenata a locuitorilor de langa rau ascunde tainele unei lumi in care timpul parca s-a oprit. O lume in care lupta dintre partizanii comunisti si militia fascista continua, purtata de combatanti in care focul urii nu s-a stins niciodata, doar a ars mocnit, asteptand sa se dezlantuie.

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-41-2
Loc aparitie Bucuresti
Tip coperta Necartonat
Scroll