Cu sute de ani inainte de Urzeala Tronurilor Casa Targaryen – singura familie de stapani ai dragonilor care supravietuieste decaderii Valyriei se stabileste la Piatra Dragonului Aceasta va fi povestea generatiilor de conducatori care incepand cu legendarul Aegon Cuceritorul se lupta pentru a pastra Tronul de Fier pana la rebeliunea care aproape i-a distrusCe s-a intamplat de fapt la Dansul Dragonilor Care au fost crimele oribile ale lui Maegor Cum

Foc si sange

de George R.R. Martin

Cod produs: 0000187434

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0482-7

Numar de pagini: 744

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cu sute de ani inainte de Urzeala Tronurilor, Casa Targaryen – singura familie de stapani ai dragonilor care supravietuieste decaderii Valyriei, se stabileste la Piatra Dragonului. Aceasta va fi povestea generatiilor de conducatori care, incepand cu legendarul Aegon Cuceritorul, se lupta pentru a pastra Tronul de Fier, pana la rebeliunea care aproape i-a distrus.

Ce s-a intamplat, de fapt, la Dansul Dragonilor? Care au fost crimele oribile ale lui Maegor? Cum era Westeros cand dragonii faceau legea din ceruri? Cum era Valyria dupa dezastrul care a lovit-o?

La acestea si multe alte intrebari raspunde cronica unui maester al Citadelei, completand istoria tulburatoare si pasionanta a Targaryenilor.

Ilustratiile lui Doug Wheatley completeaza tabloul in doua parti a istoriei sangeroase a celei mai cunoscute dinastii din Westeros.

„O capodopera de istorie fictionala!“
Sunday Times

„O tesatura fascinanta de razboaie, casnicii, morti, dragoni si politica, care au aerul unei istorii adevarate mai mult decat al unei lumi fantasy. O capodopera de constructie a unei lumi fictionale.“
Booklist


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0482-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 744
Tip coperta Cartonat
Autor

George R.R. Martin

Numar pagini 744
Scroll